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§19-A.  Protective equipment training for state employees
If protective equipment, such as that issued to fire fighters in Title 26, section 2103, is issued or 

made available to any state employee, that employee must receive training in the use of the equipment 
before being required or asked to use it.  Training must be provided on at least an annual basis and 
otherwise meet or exceed the requirements of the  General Industry Standards of the Occupational 
Safety and Health Administration, 29 Code of Federal Regulations, Part 1910, Subpart L.  [RR 1991, 
c. 2, §5 (COR).]
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